Informatief Lezen

Ons aanbod: Wereldoriëntatie

Pop-up boeken

Pop-up boeken
Informatie Leeftijd: van 4 tot 7
  • Twee leerzame boeken over het heelal en de bouwplaats
  • voor nieuwsgierige kinderen
  • de informatie per pagina is goed gedoseerd.
Mijn pop-up ruimteboek
Mijn pop-up ruimteboek is een kennismaking voor jonge kinderen met het universum. Alle belangrijke onderwerpen komen aan bod: de aarde, de zon, de maan en de sterren, ruimtevaart en astronauten. De pop-ups worden elke keer weer anders ingezet en geven elke spread een extra dimensie.
Het boek bevat een drieluik over ons zonnestelsel én een grote ronde knop die een onweerstaanbare aantrekkingskracht op kinderen heeft. Druk erop en je hoort het geluid van een raket die wordt gelanceerd.
Een leerzaam boek over het heelal voor nieuwsgierige kinderen. De vormgeving is bewust rustig gehouden en de informatie per pagina is goed gedoseerd.


Mijn pop-up bouwboek
Mijn pop-up bouwboek is een stoer boek dat peuters en kleuters meeneemt naar de bouwplaats. Graafmachines, kiepauto's, hijskranen en bulldozers gaan op achttien pagina's, met acht pop-ups, aan de slag. Grote machines graven, vervoeren zware ladingen voeren afval af, mixen beton en bouwen. Van een lege bouwplaats tot een hoog flatgebouw: Mijn pop-up bouwboek brengt de bouw tot leven. Een spannend, vrolijk, leerzaam boek voor nieuwsgierige peuters en kleuters. Mét geluidseffect. 


 

 

ISBN Code Omschrijving Prijs
9789462021327 BNBPOP001 Mijn pop-up ruimteboek 12.95
9789462021501 BNBPOP002 Mijn pop-up bouwboek 12.95

Zoeken op leeftijd

Leeftijd

en/of zoekterm

Winkelmandje

Geen producten

Verzending
€0.00
Totaal
€0.00

Op de hoogte blijven?

Nieuwjaarsbrieven

Informatief lezen is leuk. Je wordt er slimmer door! - Alle rechten voorbehouden