Informatief Lezen

Ons aanbod: Natuur en Milieu

Zo help jij onze planeet

Zo help jij onze planeet
Informatie Leeftijd: van 7 tot 9

Lees deze tweedelige serie over de ellende met plastic en de opwarming van de aarde. Ontdek wat wetenschappers en jonge mensen hebben gedaan om de planeet te redden en het 'plasticprobleem' aan te pakke. Steek ook zelf je handen uit de mouwen en help mee!

 

Red het klimaat!
Het klimaat verandert. De aarde heeft onze hulp nodig! Onze planeet wordt warmer, en dat is een groot probleem. Het land wordt droog, het poolijs smelt en het water in de zee stijgt. Het leefgebied van dieren verandert. Maar het goede nieuws: we kunnen iets doen aan deze klimaatverandering!
Lees in dit boek over de opwarming van de aarde. Ontdek wat wetenschappers en jonge mensen hebben gedaan om de planeet te redden - en hoe jij zelf kunt helpen!"

 

Zeg nee tegen plastic!
Plastic is overal. Onze planeet lijkt wel een vuilnisbelt. Er ligt niet alleen plastic afval op het land. Ook in rivieren en oceanen drijft veel plastic. Dieren in de zee eten kleine stukjes plastic op en worden ziek. Maar het goede nieuws: we kunnen er iets aan doen.
Lees in dit boek over de ellende met plastic. Ontdek slimme manieren om het ‘plasticprobleem’ aan te pakken. Steek je handen uit de mouwen en help mee!


 

ISBN Code Omschrijving Prijs
7448153129101 CNSPNT0A0 Zo help jij onze planeet 2d. serie 31.95
9789086648498 CNBPNT001 Red het klimaat! 17.95
9789086648504 CNBPNT002 Zeg nee tegen plastic! 17.95

Zoeken op leeftijd

Leeftijd

en/of zoekterm

Winkelmandje

Geen producten

Verzending
€0.00
Totaal
€0.00

Op de hoogte blijven?

Nieuwjaarsbrieven

Informatief lezen is leuk. Je wordt er slimmer door! - Alle rechten voorbehouden