Informatief Lezen

Ons aanbod: Natuur en Milieu

Actie en reactie

Actie en reactie
Informatie Leeftijd: van 9 tot 13
  • Op speelse wijze laat deze serie kinderen nadenken over oorzaak en gevolg
  • ze leren ook nog over zichzelf en de wereld om hen heen
  • 32 pagina's
  • geschikt voor beelddenkers of zwakkere lezers

Wat gebeurt er in het regenwoud als het er te warm wordt of als mensen stuwdammen bouwen of te veel bomen kappen? Gebeurtenissen in het regenwoud kunnen dramatische gevolgen hebben voor de dieren en planten die er leven - en zelfs voor de aarde! De serie 'Actie en reactie' beschrijft het verband tussen acties en reacties en legt uit wat er gebeurt als dat niet gaat zoals het moet. Van pech tot echte rampen: ontdek hoe het werkt in het regenwoud.

Actie en reactie in het menselijk lichaam
Wat gebeurt er in je lichaam als je een been of een arm breekt, als je heel erg schrikt of als je ergens allergisch voor bent? Je lichaam reageert op allerlei manieren - en niet altijd op een prettige manier!
De serie Actie en reactie beschrijft het verband tussen acties en reacties en legt uit wat er gebeurt als dat niet gaat zoals het moet. Van pech tot echte rampen: ontdek hoe het werkt in je lichaam.

Actie en reactie in het heelal 
Wat gebeurt er in. de ruimte als er een ster explodeert, als er iets mis gaat tijdens een ruimtewandeling of als er een meteoor op de aarde afkomt? Gebeurtenissen in de ruimte kunnen rampzalige gevolgen hebben voor dieren en planten - en voor de aarde zelf!
De serie Actie en reactie beschrijft het verband tussen acties en reacties en legt uit wat er gebeurt als dat niet gaat zoals het moet. Van pech tot echte rampen: otndek hoe het werkt in de ruimte.
 
Actie en reactie in het regenwoud 
Wat gebeurt er in het regenwoud als het er te warm wordtof als mensen stuwdammen bouwen of te veel bomen kappen? Gebeurtenissen in het regenwoud kunnen dramatische gevolgen hebben voor de dieren en planten die er leven - en zelfs voor de aarde!
De serie Actie en reactie beschrijft het verband tussen acties en reacties en legt uit wat er gebeurt als dat niet gaat zoals het moet.Van pech tot echte rampen: ontdek hoe het werkt in het regenwoud.

 


 

 

 

ISBN Code Omschrijving Prijs
7436956513517 CNSAER0A0 Actie en reactie (3d.) 44.95
9789463414371 CNBAER001 Actie en reactie in het menselijk lichaam 16.95
9789463414388 CNBAER002 Actie en reactie in het heelal 16.95
9789463414395 CNBAER003 Actie en reactie in het regenwoud 16.95

Zoeken op leeftijd

Leeftijd

en/of zoekterm

Winkelmandje

Geen producten

Verzending
€0.00
Totaal
€0.00

Op de hoogte blijven?

Nieuwjaarsbrieven

Informatief lezen is leuk. Je wordt er slimmer door! - Alle rechten voorbehouden