Informatief Lezen

Ons aanbod: Natuur en Milieu

Levende natuur

Levende natuur
Informatie Leeftijd: van 10 tot 14
Levende natuur
Levende natuur

In deze prachtig geïllustreerde reeks wordt de grote verscheidenheid aan planten en dieren verkend, en wordt getoond waardoor elke dierenklasse anders is en hoe deze zich onderscheidt van andere klassen.

 

Amfibieën
Amfibien zijn er in alle vormen en maten, van kleine kikkertjes tot reusachtige salamanders. Maar wat is een amfibie? Wat hebben amfibien gemeenschappelijk, en in welk opzicht zijn ze anders dan andere dieren?
Dit boek geeft antwoord op al deze vragen en meer. Het laat zien waar amfibien leven en hoe ze zich voortplanten, groeien, eten en zich beschermen. Het legt ook uit welke essentile rol amfibien spelen in de enorme verscheidenheid aan leven op onze planeet.

Bloemen
Bloemplanten zijn er in alle vormen en maten, van de enorme bomen die boven ons uittorenen tot de kleine plantjes die eronder groeien. Maar wat is een bloem? Waarom hebben planten bloemen nodig? En waarom zijn bloemplanten belangrijk voor onze overleving?
Dit boek geeft antwoord op al deze vragen en meer. Het laat zien hoe bloemplanten groeien en hoe ze zich aan moeilijke omstandigheden aanpassen. Het legt ook uit welke essentile rol bloemplanten spelen in de enorme verscheidenheid aan leven op onze planeet. 

Insecten
Insecten zijn er in allerlei vormen en maten, van kleine wespen tot wandelende takken. Maar wat is een insect? Wat hebben insecten gemeenschappelijk, en in welke opzichten zijn ze anders dan andere dieren?
Dit boek geeft antwoord op al deze vragen en meer. Het laat zien waar insecten leven en hoe ze zich voortplanten, eten en zich beschermen. Het legt ook uit welke essentile rol insecten spelen in de enorme verscheidenheid van het leven op onze planeet.

Reptielen
Reptielen zijn er in allerlei vormen en maten, van kleine hagedissen tot enorme lederschildpadden. Maar wat is een reptiel? Wat hebben reptielen gemeenschappelijk, en in welke opzichten zijn ze anders dan andere dieren?
Dit boek geeft antwoord op al deze vragen en meer. Het laat zien waar reptielen leven en hoe ze zich voortplanten, groeien, eten en zich beschermen. Het legt ook uit welke essentile rol reptielen spelen in de enorme verscheidenheid van het leven op onze planeet.

Schimmels
Schimmels zijn er in allerlei vormen en maten, van de schimmel die op oud brood kan verschijnen tot de paddestoelen die in velden en bossen groeien. Maar wat is een schimmel? Wat hebben schimmels gemeenschappelijk, en in welke opzichten zijn ze anders dan andere levende wezens?
Dit boek geeft antwoord op al deze vragen en meer. Het laat zien waar schimmels leven en hoe ze zich vermenigvuldigen, groeien en zich op onherbergzame plaatsen weten te handhaven. Het legt ook uit welke essentile rol schimmels spelen in de enorme verscheidenheid van het leven op onze planeet.

Vissen
Vissen zijn er in alle vormen en maten, van enorme walvishaaien tot kleine zeenaalden. Maar wat is een vis? Wat hebben vissen gemeenschappelijk en in welk opzicht zijn ze anders dan andere dieren?
Dit boek geeft antwoord op al deze vragen en meer. Het laat zien waar vissen leven en hoe ze zwemmen, ademen, zich voortplanten en zich beschermen. Het legt ook uit welke essentile rol vissen spelen in de enorme verscheidenheid aan leven op onze planeet. 

Vogels
Vogels zijn er in alle vormen en maten, van kleine kolibries tot reusachtige Afrikaanse struisvogels. Maar wat is een vogel? Wat hebben vogels gemeenschappelijk, en in welk opzicht zijn ze anders dan andere dieren?
Dit boek geeft antwoord op al deze vragen en meer. Het laat zien waar vogels leven en hoe ze vliegen, zich voortplanten, eten en zich beschermen. Het legt ook uit welke essentile rol vogels spelen in de enorme verscheidenheid aan leven op onze planeet.

Zoogdieren
Zoogdieren zijn er in allerlei vormen en maten, van kleine vleermuizen tot de machtige blauwe vinvis. Maar wat is een zoogdier? Wat hebben zoogdieren gemeenschappelijk, en in welke opzichten zijn ze anders dan andere dieren?
Dit boek geeft antwoord op al deze vragen en meer. Het laat zien waar zoogdieren leven en hoe ze zich voortplanten, groeien, eten en zich beschermen. Het legt ook uit welke essentile rol zoogdieren spelen in de enorme verscheidenheid van het leven op onze planeet.

 

ISBN Code Omschrijving Prijs
9789055662593 CNBLEN001 Amfibieën 12.95
9789055662609 CNBLEN002 Vogels 12.95
9789055662616 CNBLEN003 Vissen 12.95
9789055662623 CNBLEN004 Bloemen 12.95
9789055662630 CNBLEN005 Schimmels 12.95
9789055662647 CNBLEN006 Insecten 12.95
9789055662654 CNBLEN007 Zoogdieren 12.95
9789055662661 CNBLEN008 Reptielen 12.95

Zoeken op leeftijd

Leeftijd

en/of zoekterm

Winkelmandje

Geen producten

Verzending
€0.00
Totaal
€0.00

Op de hoogte blijven?

Nieuwjaarsbrieven

Informatief lezen is leuk. Je wordt er slimmer door! - Alle rechten voorbehouden