Informatief Lezen

Ons aanbod: Techniek

Hoe zit het in elkaar?

Hoe zit het in elkaar?
Informatie Leeftijd: van 7 tot 9
Hoe zit het in elkaar?
Hoe zit het in elkaar?

4d. Subserie I

Auto's - Hoe zit het in elkaar?
Er zijn heel veel verschillende auto’s. Een Ford model T is een auto van 100 jaar geleden. Nu zie je steeds meer elektrische auto’s rijden. En heb je wel eens een terreinwagen, een limousine of een supercar voorbij zien komen? Wat kunnen deze auto’s allemaal, en hoe zitten ze in elkaar? In dit boek staan duidelijke tekeningen van vijf auto’s. Die zie je van binnen, met de belangrijke onderdelen en hun namen. En je leest hoe alles werkt!

Werkvoertuigen in de bouw - Hoe zit het in elkaar?
Je ziet ze vast wel eens: grote machines die bezig zijn met een klus op een bouwplaats. Een graafmachine, een bulldozer of een wiellader. Wat kunnen deze ‘werkvoertuigen’ allemaal, en hoe zitten ze in elkaar? In dit boek staan duidelijke tekeningen van vijf werkvoertuigen in de bouw. Die zie je van binnen, met de belangrijke onderdelen en hun namen. En je leest hoe alles werkt!

Werkvoertuigen op de boerderij - Hoe zit het in elkaar?
Je ziet ze vast wel eens op de weg, of aan het werk op het land: grote voertuigen en machines die horen bij een boerderij. Een trekker, een quad of een maaidorser. Wat kunnen deze ‘werkvoertuigen’ allemaal, en hoe zitten ze in elkaar? In dit boek staan duidelijke tekeningen van vijf werkvoertuigen op de boerderij. Die zie je van binnen, met de belangrijke onderdelen en hun namen. En je leest hoe alles werkt!

Werkvoertuigen op de weg - Hoe zit het in elkaar?
Je ziet ze vast wel eens rijden: grote wagens die op weg zijn naar een klus. Een takelwagen, een mobiele hijskraan of een veegwagen. Wat kunnen deze ‘werkvoertuigen’ allemaal, en hoe zitten ze in elkaar? In dit boek staan duidelijke tekeningen van vijf werkvoertuigen op de weg. Die zie je van binnen, met de belangrijke onderdelen en hun namen. En je leest hoe alles werkt!

 

4d. Subserie II

Treinen - Hoe zit het in elkaar?
In dit boek staan duidelijke tekeningen van treinen. Die zie je vanbinnen, met de belangrijke onderdelen en hun namen. En je leest hoe alles werkt! 
Er zijn heel veel verschillende treinen. De eerste reden op stoom, maar tegenwoordig rijden de meeste treinen op elektriciteit. Heb je weleens in een hogesnelheidstrein gezeten? Of in een monorail? Wat kunnen deze treinen allemaal, en hoe zitten ze in elkaar? In dit boek staan duidelijke tekeningen van vijf treinen. Die zie je vanbinnen, met de belangrijke onderdelen en hun namen. En je leest hoe alles werkt!

Tanks - Hoe zit het in elkaar?
In dit boek staan duidelijke tekeningen van tanks. Die zie je vanbinnen, met de belangrijke onderdelen en hun namen. En je leest hoe alles werkt! 
Er zijn heel veel verschillende tanks. Deze krachtige voertuigen worden ingezet als het oorlog is. Ze bieden bescherming, maar hebben ook kanonnen, machinegeweren en andere wapens aan boord. Wat kunnen deze stalen monsters allemaal, en hoe zitten ze in elkaar? In dit boek staan duidelijke tekeningen van vijf tanks. Die zie je vanbinnen, met de belangrijke onderdelen en hun namen. En je leest hoe alles werkt!

Raceauto's - Hoe zit het in elkaar?
In dit boek staan duidelijke tekeningen van raceauto’s. Die zie je vanbinnen, met de belangrijke onderdelen en hun namen. En je leest hoe alles werkt! 
Er zijn heel veel verschillende raceauto’s. De bekendste zijn natuurlijk de wagens uit de Formule 1, maar misschien heb je ook weleens een stockcar of een dragracer voorbij zien komen. Wat kunnen deze snelle auto’s allemaal, en hoe zitten ze in elkaar? In dit boek staan duidelijke tekeningen van vijf raceauto’s. Die zie je vanbinnen, met de belangrijke onderdelen en hun namen. En je leest hoe alles werkt!

Ruimtevaartuigen - Hoe zit het in elkaar?
In dit boek staan duidelijke tekeningen van ruimtevaartuigen. Die zie je vanbinnen, met de belangrijke onderdelen en hun namen. En je leest hoe alles werkt! 
Er zijn heel veel verschillende ruimtevaartuigen. Het eerste ruimteschip dat met een mens aan boord werd gelanceerd, was de Vostok 1. Sindsdien zijn er vele reizen door de ruimte gemaakt. Heb je weleens gehoord van de Apollo 11? Of de SpaceShipOne? Wat kunnen deze snelle ruimtevoertuigen allemaal, en hoe zitten ze in elkaar? In dit boek staan duidelijke tekeningen van vijf ruimtevaartuigen. Die zie je vanbinnen, met de belangrijke onderdelen en hun namen. En je leest hoe alles werkt!

 

 

ISBN Code Omschrijving Prijs
7448157626606 CNSMAC0A1 Hoe zit het in elkaar? - 4d. Subserie II 60.95
9789464393194 CNBMAC008 Treinen - Hoe zit het in elkaar? 17.00
9789464393187 CNBMAC007 Tanks - Hoe zit het in elkaar? 17.00
9789464393170 CNBMAC006 Raceauto's - Hoe zit het in elkaar? 17.00
9789464393163 CNBMAC005 Ruimtevaartuigen - Hoe zit het in elkaar? 17.00
9789463417068 CNBMAC004 Auto's - Hoe zit het in elkaar? 17.95
9789463417051 CNBMAC003 Werkvoertuigen in de bouw - Hoe zit het in elkaar? 17.95
9789463417044 CNBMAC002 Werkvoertuigen op de boerderij - Hoe zit het in elkaar? 17.95
9789463417037 CNBMAC001 Werkvoertuigen op de weg - Hoe zit het in elkaar? 17.95
7436956583565 CNSMAC0A0 Hoe zit het in elkaar? - 4d. Subserie I 64.95

Zoeken op leeftijd

Leeftijd

en/of zoekterm

Winkelmandje

Geen producten

Verzending
€0.00
Totaal
€0.00

Op de hoogte blijven?

Nieuwjaarsbrieven

Informatief lezen is leuk. Je wordt er slimmer door! - Alle rechten voorbehouden