Informatief Lezen

Ons aanbod: Sociaal-Emotioneel

Jeugdboekenmaand 2023 Geluk, 7 delen, 1ste graad

Leeftijd: van 4 tot 12
Jeugdboekenmaand 2023 Geluk, 7 delen, 1ste graad

 

01. Lekker in je vel [uit de serie Zorg voor jezelf!]

Word je gepest of heb je veel angst of zorgen, dan is dat niet goed voor je gezondheid.
Lees in dit boek hoe je met deze problemen om kunt gaan. Plezier maken met je vrienden, maar ook goed eten, sporten en rustgevende oefeningen zorgen ervoor dat je je snel beter voelt.
 

02. Actief en fit [uit de serie Zorg voor jezelf!]

Zorgen dat je fit blijft, is hartstikke leuk. Je kunt lekker buitenspelen en aan sport doen. Hoe meer je sport, hoe gezonder je je voelt. Van yoga en springen op de trampoline tot vechtsport en turnen.
Lees in dit boek hoe jij fit en gezond kunt blijven.
 

03. Max & Marit: Bofkont nummer één [uit de serie Giraf 4]

Een vriendin van Max en Marit, Annemarie, is een echte pechvogel. Ze verliest vaak dingen, of ze gaan kapot, of iemand loopt haar zomaar omver. Max begrijpt daar niks van. Hij heeft juist altijd geluk! Omdat Max en Marit het erg zielig vinden dat Annemarie altijd pech heeft, willen ze haar helpen om geluk te krijgen. Maar dat valt niet mee ... 
 

04. Kik is eenzaam

Kik voelt zich eenzaam. Hij wil naar een vriend. Naar zijn beste vriend. Maar ... hij weet niet eens wie dat is. Heeft hij wel een beste vriend? Kik gaat om raad vragen bij Uil. Uil weet alles. 
 

05. Hanna maakt nieuwe vrienden [uit de serie Een nieuw begin...!]

Hanna is verdrietig. Haar beste vriendin verhuist naar een ander land. Ze waren ALTIJD samen. Krijgt Hanna ooit een nieuwe beste vriendin?
De serie Een nieuw begin... maakt de angsten en zorgen van kinderen bespreekbaar, als ze met grote veranderingen in hun leven te maken krijgen. De herkenbare verhalen stellen ze gerust. En met de tips achterin kunnen ze aan de slag!
 

06. Een hart vol muziek 

De honden spelen rockmuziek, katten spelen jazz. Tot op een dag één hondje ook graag jazz speelt. Hij wordt uitgelachen door de andere honden, en ook de katten zien geen heil in een hond in hun band.
Dan wordt er een muziekwedstrijd gehouden in het theater, de katten tegen de honden. Maar de droom van het hondje is niet dat ze tegen elkaar spelen, maar met elkaar! Hij besluit mee te doen, niet met hondenmuziek, niet met kattenmuziek, maar met zijn EIGEN muziek. Eén voor één spelen honden en katten met hem mee, in één groot orkest.
Een hart vol muziek is een hartverwarmend boek over de verbroederende kracht van muziek, over anders zijn en jezelf blijven.

 

07. Zomer in Zoutelande

Anne en Mees hebben zomervakantie. Zes weken logeren ze in het hoge huis van Annes oma, vlak bij de zee. Samen met tante Lies.
Anne en Mees vinden het geweldig, want tante Lies is een heel bijzondere tante. Ze is heel lief en ook een beetje heksig en ze heeft altijd spannende of gekke ideeën. Het wordt hun mooiste zomer ... 

ISBN Code Omschrijving Prijs
CVPJBM0B3 Jeugdboekenmaand 2023 Geluk, 7 delen, 1ste graad 90.50
Onderdeel van de reeks:

Pakketten voor de jeugdboekenmaand 2023

Zoeken op leeftijd

Leeftijd

en/of zoekterm

Winkelmandje

Geen producten

Verzending
€0.00
Totaal
€0.00

Op de hoogte blijven?

Nieuwjaarsbrieven koop AVI-leesboeken op niveau

Informatief lezen is leuk. Je wordt er slimmer door! - Alle rechten voorbehouden