Informatief Lezen

Ons aanbod: Nederlands

Jeugdboekenmaand 2024 'Sport & Spel' - eerste graad

Leeftijd: van 4 tot 14
Jeugdboekenmaand 2024 'Sport & Spel' - eerste graad

 

1. Turnen (uit de serie ‘Wat een sport!’)

De regels van het turnen worden duidelijk uitgelegd, de lezer leest wat de benodigdheden zijn voor deze sport en ontdekt een echte turnkampioen. Met aantrekkelijke foto’s en teksten. 

 

2. Zwemmen (uit de serie ‘Wat een sport!’)

De regels van de zwemsport worden duidelijk uitgelegd, de lezer leest wat de benodigdheden zijn voor deze sport en ontdekt een echte zwemkampioen. Met aantrekkelijke foto’s en teksten. 

 

3. Boogschieten (uit de serie ‘Wat een sport!’)

De regels van boogschieten worden duidelijk uitgelegd, de lezer leest wat de benodigdheden zijn voor deze sport en ontdekt een echte kampioen boogschieten. Met aantrekkelijke foto’s en teksten. 

 

4. Basketbal (uit de serie ‘Wat een sport!’)

De regels van basketbal worden duidelijk uitgelegd, de lezer leest wat de benodigdheden zijn voor deze sport en ontdekt een echte basketbalkampioen. Met aantrekkelijke foto’s en teksten. 

 

5. Karatekids (uit de serie ‘In de roos’)

Hoe doe je een tegengestelde stoot en een gesprongen trap? In deze handzame uitgave wordt veel aandacht besteed aan de techniek van karate. Daarnaast is er in de tien hoofstukken van een dubbele bladzijde aandacht voor o.a. de gekleurde banden en de geschiedenis. 

Aantrekkelijke lay-out die voor een groot gedeelte in beslag wordt genomen door enige grote actiefoto’s in kleur.Achterin staan een woordenlijst en register. Verder worden enige verwerkingstips en een doetip gegeven voor opvoeders. Geschikt voor kinderen die moeite hebben met lezen.

 

6. Atletiek (uit de serie ‘Mini Informatie’)

Hou je van rennen, van springen en van gooien? Dan is atletiek een sport voor jou! Je doet bij atletiek aan verschillende sporten: hardlopen, verspringen en nog meer. Je traint elke week bij een club en er zijn ook wedstrijden. Dan draag je het tenue van de club en hoop je dat je een medaille wint. 

 

7. Het skatepark (uit de serie ‘Mini Informatie’)

Skatesport is in, veel kinderen doen het. In een skatepark kun je oefenen en trucs leren. Dat is veiliger dan op straat. Elk skatepark heeft een schans, een halfpipe en een pool. Maar wat zijn dat eigenlijk? Welke trucs kun je allemaal leren? En geven ze in een skatepark ook les?

 

8. Bordspellen (uit de serie ‘Mini Informatie’)

Een informatief boekje over bordspellen. Het vertelt over hoe bordspellen vaak werken, een stukje over de geschiedenis van bordspellen, en laat kinderen aan het woord over wat zij leuk vinden aan spelletjes. Lichtvoetig en informatief geschreven. Met gekleurde illustraties en foto’s. 

 

9. Mijn pony voor een dag (uit de serie ‘In de roos DUO’)

Ella is op de manege.
Ze mag een dag voor pony Rakker zorgen.
Ga je met haar mee?

 

10. Supersporters (uit de serie ‘Waar dieren goed in zijn’)

Vooruit met de geit! Rennen, klimmen, zwemmen, vliegen. Zo gaan dieren van de ene plek naar de andere. Sommige doen dat langzaam, andere razendsnel. Elk dier beweegt op zijn eigen, bijzondere manier. Hoe dan? Lees dit boek en je weet het!

Dieren passen zich aan hun omgeving aan. Zo kunnen ze beter overleven. Maar sommige dieren zijn wel heel bijzonder! Ze hebben bijvoorbeeld een speciaal lichaamsdeel. Of ze kunnen heel goed zien, horen of ruiken.

Het boek staat vol met grappige weetjes, mooie foto’s en een quiz. 

ISBN Code Omschrijving Prijs
7448147661655 CVPJBM0B6 Jeugdboekenmaand 2024 'Sport & Spel' - eerste graad 119.95
Onderdeel van de reeks:

Pakketten voor de jeugdboekenmaand 2024 - 'Sport & Spel'

Zoeken op leeftijd

Leeftijd

en/of zoekterm

Winkelmandje

Geen producten

Verzending
€0.00
Totaal
€0.00

Op de hoogte blijven?

Nieuwjaarsbrieven

Informatief lezen is leuk. Je wordt er slimmer door! - Alle rechten voorbehouden